OKERO / A.S.O – lighting system

OKERO logotyp

Sedan 80-talet har OKERO utvecklat och producerat högkvalitativa, normsättande, professionella belysningsanläggningar för teater, studio och offentlig miljö. OKERO är väldigt flexibla. Utnyttja det!

”Vår standard är andras special”

OKEROs idé och vision

Vår styrka har sedan start varit att vi anpassat våra produkter efter kundens behov och önskemål.

OKERO har utvecklat ett eget system för miljöljusstyrning, OLC (OKERO Lighting Control) där DMX-data från ljusbord kan blandas med datorstyrning och manövreras via olika interface.

OKERO tillverkar ljusreglering i form av dimrar, styrsystem, el-centraler, korskopplingar etc. Vi hjälper er med era ljus-behov, krav och önskemål då vi specialtillverkar mycket av det vi säljer.

Vi har stort kunnande och kännedom om belysnings-utrustning, armaturer, ljuskällor, styrning för scen, salong, teater, museum etc. samt exteriör belysning. Vi hjälper och samarbetar med elektriker, projektörer, arkitekter, ljusdesigners och övriga kunder för att få bästa möjliga resultat.

Konsultation

okero konsultation

Vi har lång erfarenhet i branschen och därför kan vi erbjuda en professionell konsultation.

Att se över sin ljusutrustning då och då är bra i många avseenden. Vi kommer gärna på besök för att se vad man kan förbättra.

Projektering

ikoner projektering

Vi erbjuder kompletta och kundanpassade ljusprojekteringar.

Vi gör belysningsberäkningar i Dialux och underlag med allt från kablage, infästningar, dimrar, drivers och ljuskällor till armaturer samt driftsättning. Vi kan, tack vare långa samarbeten, erbjuda specialtillverkade armaturer från några av världens ledande tillverkare.

LED-konvertering

okero led konvertering

Genom LED-konvertering så sparar man både pengar och tid.

Våra LED-lampor har en livslängd på upp till 50 000 timmar. I jämförelse med glödlampans så håller LED-lampan upp till 50 gånger så länge. Detta innebär att stegen för lampbyte kan få stå kvar i förrådet i några extra år mellan varje lampbyte.

Vi hjälpte Stockholms konserthus med LED-konvertering av deras belysning över scenen och i salongen. Detta innebar att de gick från 68 000 watt till 7500 watt. Kostnaden för konverteringen tjänade de in efter bara tre år. Läs mer om LED-konvertering…

okero retro fit
LED-konvertering med Retro-fit

Vi sätter in ny teknik i den befintliga armaturen för att behålla stilen.

En LED-konvertering behöver inte betyda att belysningen kommer se annorlunda ut. Vi kan montera den nya tekniken i befintliga armaturer för att exempelvis behålla den nuvarande stilen.


Produkter från OKERO och A.S.O


Våra varumärken

coemar
CLS
ETC
GDS
Litessrl
MT electronics
Niethammer
Proled
Studio due