Tjänster A.S.O

A.S.O - våra tjänster
A.S.O stage, screens, lights

Våra tjänster A.S.O – Vi kan erbjuda det mesta inom:

  • scenteknik,
  • belysning,
  • konsultation, 
  • tillverkning och 
  • montage 

inom scen och mekanik. Även textilier såsom ridåer, fonder, biografdukar, filmdukar m.m. Se alla produkter från A.S.O.

Våra samlade kompetens gör att vi kan genomföra många olika projekt med olika krav och förutsättningar. Kontakta gärna oss om du har en förfrågan eller önskar en offert! Maila till info@asosweden.se så vidarebefordrar vi frågan till lämplig person.

Om du vill läsa mer om vad respektive företag inom vår samlade trupp kan och gör kan du läsa lite övergripande info nedan.


Anderson & co

Anderson & co

Anderson & co utför konsultation, tillverkning och montage inom mekanikområdet. Vi arbetar för att ge kunden kostnadseffektiva system med hög säkerhet och driftsäkra system. Vi har en lång erfarenhet och en mängd projekt har blivit utförda genom åren.

Läs mer…


ScenProdukter

Scenprodukter

Scenprodukter hjälper er med textilier och scenmekanik alla dess former så som scentak, ridåer, fonder, biografdukar, filmdukar, mekanik, mm. Se våra referenser.

I ett projekt (kundanpassad tillverkning) ingår ett flertal komponenter som skall överensstämma med önskemål och verklighet. Det innebär att det är extra viktigt att funktioner och riktlinjer blir klarlagt redan på planeringstadiet. Många är med i beslutsprocessen och det är lätt att missförstå varandra.

Läs mer…


OKERO

Okero

OKERO tillverkar ljusreglering i form av dimrar, styrsystem, el-centraler, korskopplingar etc. Vi hjälper er med era ljus-behov, krav och önskemål då vi specialtillverkar mycket av det vi säljer.

Vi har stort kunnande och kännedom om belysnings-utrustning, armaturer, ljuskällor, styrning för scen, salong, teater, museum etc. samt exteriör belysning. Vi hjälper och samarbetar med elektriker, projektörer, arkitekter, ljusdesigners och övriga kunder för att få bästa möjliga resultat.

Läs mer…