Våra Tjänster

Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster, produkter och lösningar inom infrastrukturen på en scen, offentlig lokal, biograf och mötesrum.
Med utveckling och tillverkning i Sverige är vi duktiga på anpassningar och att leverera rätt lösning från första början.

A.S.O

Scenmekanik

aso sweden tjanster scenmekanik

Vi konstruerar och bygger lingångar, råsystem, hissar, ridåbanor och all annan form av scenmekanik. A.S.O är svensk partner till CM Lodestar:s klassiska kättingtelfers. Mekaniken styrs antingen med vårt egenutvecklade OMC styrsystem eller XM Automation som vi är svensk integrationspartner för.

Projektion/Biograf

aso sweden tjanster projektion biograf

Här gör vi allt från teknikväggar, dukar, dukramar, avmaskningar och ridåer. I salongen kan vi leverera stolar/fåtöljer, textiler och belysning. Styrningen av dukmask, ridå och belysning integreras i en och samma styrpanel. Vi monterar nästan uteslutande högkvalitetsdukar från tyska Gerriets.

Ljus

aso sweden tjanster ljus

Med vårt egenutvecklade styrsystem OLC styr vi belysning i allt från teatrar, till kyrkor och idrottshallar. Vi bygger kundanpassade dimmersystem och kraftdistribution för både fast installation och turné. Vi hjälper dig att LED konvetera salongs och miljöljus samt erbjuder ett exklusivt urval av produkter för museum och utställningar. Förutom våra egna Okero produkter är vi svensk partner till ETC Arcitecture. 

Konfektion & Dansmattor

aso sweden tjanster konfektion dansmattor

I Halmstad har A.S.O en egen stor ateljé för sömnad av tyger, ridåer och övrig konfektion. Vi är svensk partner till Gerriets och kan erbjuda hela deras enorma sortiment av tyger, dansmattor och ridåbanor. 

Salong & Gradäng

aso sweden tjanster salong gradang

Vi har ett brett sortiment av stolar och fåtöljer för såväl fast montering som flytt och stapelbara. Motoriserade läktare till multihallar eller mindre gradänger finns i vårt sortiment. Orkesterstolar, notställ och akustik system.

Podier, Färg & Förbrukning

aso sweden tjanster podier farg forbrukning

Det klassiska ilmopodiet blir aldrig omodernt. Beprövad konstruktion med kanske marknadens bredaste tillbehörssortiment. Vi erbjuder ROSCO:s sortiment av färg för dekor och teater samt förbrukningsmaterial och tejp.

A.S.O