Tjänster A.S.O

A.S.O - våra tjänster
ASO logo epost

A.S.O kan erbjuda det mesta inom scenteknik, belysning, konsultation, tillverkning och montage inom scen- och mekanikområdet. Även textilier såsom ridåer, fonder, biografdukar, filmdukar m.m. Se alla våra produkter.

Anderson & co

Anderson & co

Anderson & co utför konsultation, tillverkning och montage inom mekanikområdet. Vi arbetar för att ge kunden kostnadseffektiva system med hög säkerhet och driftsäkra system. Vi har en lång erfarenhet och en mängd projekt har blivit utförda genom åren.

Se alla produkter från Anderson & co.

Läs mer...

TILLVERKNING OCH UTVECKLING

Vi utvecklar och tillverkar produkter utifrån era behov. Exempel på vad vi kan utföra:

  • Lingångar
  • Trosslyftar
  • Lyftbord
  • Punktlyft
  • Kabelvindor
  • Textilier, färdigsytt från vår egen systuga

Se alla produkter från Anderson & co.

INSTALLATION

Våra tjänster passar allt från teatrar till köpcentrum. Exempel på installationer:

  • Teatrar, lyftanordningar, vridscener, scenpodier, läktare
  • Konserthus, lyftanordningar, akiustiktak, scenpodier, läktare
  • Köpcentra, hissanordningar för armaturer eller reklammaterial.
  • Skolor, fasta råsystem, hissanordningar.
SERVICE OCH UNDERHÅLL

Vi är med hela vägen, så länge ni vill. Vare sig ni använder utrustning från oss eller en annan leverantör så kan vi bistå med service och underhåll av er utrustning. Ett serviceavtal kan upprättas vilket innebär att vi utför en service av er utrustning var 3:e eller 5:e år. 

KONSULTATION

Om ni vet exakt vad ni vill ha men inte hur man ska utföra det, då kan vi bistå med konsultation för att nå det bästa för just er idé. Kontakta oss idag om ni har frågor eller funderingar.

Dölj...

Scenprodukter

Scenprodukter

I ett projekt (kundanpassad tillverkning) ingår ett flertal komponenter som skall överensstämma med önskemål och verklighet. Det innebär att det är extra viktigt att funktioner och riktlinjer blir klarlagt redan på planeringstadiet. Många är med i beslutsprocessen och det är lätt att missförstå varandra.

Scenprodukter hjälper er med textilier och scenmekanik alla dess former så som scentak, ridåer, fonder, biografdukar, filmdukar, mekanik, mm. Se våra referenser.

Se alla produkter från Scenprodukter.

Läs mer...

KONSTRUKTION

Vi tar fram konstruktionsritningar för godkännande av ER som kund. Efter att konstruktionsritningar är godkända så tilldelas projektet resurstid och där efter startar tillverkningen.

BUDGETERING

Om det är ett projekt som kräver att vi skall utvärdera möjligheterna på plats, har vi möjlighet att se på projektets plats och enligt överenskommelse.

För att kunna ge er en bra offert och så tydlig som möjligt behöver vi få alla förutsättningar. När det är klarlagt räknar vi fram ett offertpris: Gällande upphandlingsförfrågningar.

SERVICE & MONTAGE

Vi har egen textilimport och sömnad. Vi har lång erfarenhet i branschen och därför kan vi erbjuda en professionell konsultation.

Dölj...

OKERO

Okero

OKERO tillverkar ljusreglering i form av dimrar, styrsystem, el-centraler, korskopplingar etc. Vi hjälper er med era ljus-behov, krav och önskemål då vi specialtillverkar mycket av det vi säljer.

Vi har stort kunnande och kännedom om belysnings-utrustning, armaturer, ljuskällor, styrning för scen, salong, teater, museum etc. samt exteriör belysning. Vi hjälper och samarbetar med elektriker, projektörer, arkitekter, ljusdesigners och övriga kunder för att få bästa möjliga resultat.

Se alla produkter från OKERO.

Läs mer...

LED-konvertering

okero led konvertering

Genom LED-konvertering så sparar man både pengar och tid.

Våra LED-lampor har en livslängd på upp till 50 000 timmar. I jämförelse med glödlampans så håller LED-lampan upp till 50 gånger så länge. Detta innebär att stegen för lampbyte kan få stå kvar i förrådet i några extra år mellan varje lampbyte.

Vi hjälpte Stockholms konserthus med LED-konvertering av deras belysning över scenen och i salongen. Detta innebar att de gick från 68 000 watt till 7500 watt. Kostnaden för konverteringen tjänade de in efter bara tre år.

Läs mer om LED-konvertering…

Retro-fit

okero retro fit

Vi sätter in ny teknik i den befintliga armaturen för att behålla stilen.

En LED-konvertering behöver inte betyda att belysningen kommer se annorlunda ut. Vi kan montera den nya tekniken i befintliga armaturer för att exempelvis behålla den nuvarande stilen.

Konsultation

okero konsultation

Vi har lång erfarenhet i branschen och därför kan vi erbjuda en professionell konsultation.

Att se över sin ljusutrustning då och då är bra i många avseenden. Vi kommer på besök för att se vad man kan förbättra.

Projektering

ikoner projektering

Vi erbjuder kompletta och kundanpassade ljusprojekteringar.

Vi gör belysningsberäkningar i Dialux och underlag med allt från kablage, infästningar, dimrar, drivers och ljuskällor till armaturer samt driftsättning. Vi kan, tack vare långa samarbeten, erbjuda specialtillverkade armaturer från några av världens ledande tillverkare.

Dölj...