Göteborg: +46 (0)31 79 72 101 | Norrköping: +46 (0)11 18 00 75 [email protected]
Göteborg: +46 (0)31 79 72 101 | Norrköping: +46 (0)11 18 00 75     [email protected]

Våra tjänster

OKERO tillverkar ljusreglering i form av dimrar, styrsystem, el-centraler, korskopplingar etc. Vi hjälper er med era ljus-behov, krav och önskemål då vi specialtillverkar mycket av det vi säljer.

Vi har stort kunnande och kännedom om belysnings-utrustning, armaturer, ljuskällor, styrning för scen, salong, teater, museum etc. samt exteriör belysning.
Vi hjälper och samarbetar med elektriker, projektörer, arkitekter, ljusdesigners och övriga kunder för att få bästa möjliga resultat.

+

LED-konvertering

Genom LED-konvertering så sparar man både pengar och tid. 

Läs mer
Våra LED-lampor har en livslängd på upp till 50 000 timmar. I jämförelse med glödlampans så håller LED-lampan upp till 50 gånger så länge. Detta innebär att stegen för lampbyte kan få stå kvar i förrådet i några extra år mellan varje lampbyte.

Vi hjälpte Stockholms konserthus med LED-konvertering av deras belysning över scenen och i salongen. Detta innebar att de gick från 68 000 watt till 7500 watt. Kostnaden för
konverteringen tjänade de in
efter bara tre år.

Projektering

Vi erbjuder kompletta och kundanpassade ljusprojekteringar.
Läs mer
Vi gör belysningsberäkningar i Dialux och underlag med allt från kablage, infästningar, dimrar, drivers och ljuskällor till armaturer samt driftsättning. Vi kan, tack vare långa samarbeten, erbjuda specialtillverkade armaturer från några av världens ledande tillverkare.

Retro-fit

Vi sätter in ny teknik i den befintliga armaturen för att behålla stilen.
Läs mer
En LED-konvertering behöver inte betyda att belysningen kommer se annorlunda ut. Vi kan montera den nya tekniken i befintliga armaturer för att exempelvis behålla den nuvarande stilen.

Konsultation

Vi har lång erfarenhet i branschen och därför kan vi erbjuda en professionell konsultation.

Läs mer

Att se över sin ljusutrustning då och då är bra i många avseeden. Vi kommer på besök för att se vad man kan förbättra.

Frågor?

Kontakta oss idag om ni har frågor eller funderingar.