Om A.S.O

Vilka är A.S.O?

vilka ar aso stadteatern lilla 1

A.S.O är utan tvekan Sveriges mest kompletta leverantör av det vi kan sammanfatta som infrastruktur för teatrar, biografer, samlingslokaler, kyrkor och mötesrum. Vi står på en historiskt stabil grund sedan 1966 med engagerade och kompetenta medarbetare som ständigt för vår utveckling framåt. Vi finns på fyra orter i Sverige och kan hjälpa dig från projektering till installation och erbjuder självklart årlig service på din anläggning. 

A.S.O – Made in Sweden

aso made in sweden

Det är med stolthet som vi inom våra egna väggar både utvecklar och tillverkar väldigt mycket av det vi säljer och installerar. Det ger dig som kund en flexibilitet att få en lösning som verkligen passar dig och dina behov. Men också en trygghet i att det vi gör är hållbart, närproducerat och fungerar över tid. “Vår standard är andras special” är ett uttryck vi dagligen arbetar efter. Med kontroll över hela kedjan från idé till driftsatt anläggning är det för oss inte svårt att leverera en lösning som är anpassad för just ditt projekt. I många fall har vi redan byggt din special åt någon annan…

A.S.O

Innovation

innovation aso

På våra kontor, verkstadsgolv och ateljéer sker innovation lika naturligt som de glada skratten på kafferasterna. Otaliga är de lösningar som antingen fötts hos oss eller utvecklats i samråd med kund kring ett specifikt problem. 

Hållbarhet  

aso hallbarhet

För oss som jobbar på A.S.O är hållbarhet en kedja av vårt dagliga jobb. Första länken i vår hållbarhetskedja är att det vi konstruerar, tillverkar och installerar ska hålla rent fysiskt för uppgiften. Kväll efter kväll ska ridån gå upp helt enkelt. Nästa länk är att de material och arbetsmetoder vi använder ska göra ett så litet klimatavtryck som bara är möjligt. Tredje länken är den ekonomiska hållbarheten. De pengar du investerar ska ge en funktion som levererar år efter år och i många fall går att uppgradera senare i livet. 

A.S.O

A.S.O är också dig själv

aso hela vagen

När du väljer oss som leverantör får du ofta även en god vän på köpet. Vi finns för dig och våra kunniga, engagerade medarbetare följer ditt projekt från start till mål, och gärna även efteråt. Kontakta oss förutsättningslöst och vi lovar hjälpa dig på bästa sätt.

Historia

scenprodukter historia

Vår historia är i år räknat väldigt lång. 1966-talet startade Georg sitt “Scenprodukter AB” i Stockholm. Två decennier senare startade Olle “Okero AB” på Öckerö utanför Göteborg och Thomas “AB Ilmonte” i Halmstad. 1992 grundande Dick “Anderson & Co AB” i Norrköping. Alla fyra företagen verkade inom samma bransch men med lite olika inriktningar. De blev med åren nästan legendariska leverantörer med närvaro på i princip Sveriges samtliga scener. Kunskapen, erfarenheten och tryggheten i dessa fyra byggstenar hittar du idag under namnet A.S.O Sweden.